ירידה בשמיעה באוזן אחת

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

עקב ירידה בשמיעה הופניתי ל2 בדיקות במכון שמיעה. תוצאות הבדיקות הראו שיש ירידה של 40אחוז בשמיעה באוזן ימין. תוצאות הבדיקה השניה ( bera)גם הראתה את הנל . נשלחתי לבדיקת MRI ראש . מה יכולות להיות הסיבות לתופעה? גידול בגזע המח? סתימה של כלי דם ????? אודה למענה ...

22/02/2016 | 12:36 | מאת: טלי בר משה

נגה שלום רב, מתוך הפרטים ששלחת קשה מאוד לומר מהן הסיבות לירידה החד צדדית בשמיעה. יחד עם זאת חשוב לבדוק את המקור שלה ולפיכך אני מציעה כי תפני עם התשובות של כל הבדיקות אותן נשלחת לעשות לרופא אאג מומחה על מנת לקבל ממנו אבחנה על סמך תוצאות הבדיקות. בהצלחה טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול