ירידה בשמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

18/11/2015 | 09:35 | מאת: שולה אסידו

שלום רב, עברתי בדיקות שמיעה ויש לי ירידה חזקה באוזן שמאל וירידה בינונית באוזן ימין. רופא אף אוזן גרון ממליץ על מכשיר שמיעה בשתי האוזניים. שאלתי הא אך אני בודקת האם אני יכולה לעשות שתל שבלול במקום מכשירי שמיעה. אודה לכם על תשובתכם.

שולה שלום רב, ראשית אבקש מאנשי מחלקת השתל לייצור עימך קשר על פי הפרטים שהשארת וינחו אותך כיצד יש לפעול בעניין. שנית נשמח אם במקביל תעבירי את בדיקת השמיעה האחרונה שלך אלינו ואנו נדאג לעדכן את אנשי השתל במקביל.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול