אטמים

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

17/10/2015 | 08:39 | מאת: לנה

אני בת 67. בספטמבר עברתי ניתוח טימפנו-מסטואיד באוזן שמאל. בניתוח הותקנה פרוטזה על עצמות השמע שנהרסו בשל דלקת. אוזן ימין תקינה. 1. האם אני זקוקה לאטם לאוזן שמאל בלבד? 2. אני חברה בקו"ח כללית ויש לי ביטוח משלים. אני מבינה שהביטוח מכסה רק ניתוח כפתורים לילדים -? אף שגם הניתוח שלי כלל כפתורים. 3. בינתיים קניתי אטם סטנדרטי, לצורך חפיפה. אני לא הולכת לבריכה. האוזניים שלי גדולות. האם הזמנה לפי מידה שונה באטימה? תודה.

היי לנה אינני מבין איז ניתוח בדיוק עברת ולא ברור אם כרגע האוזן סגורה או לא(אם יש כפתור הרי שהאוזן פתוחה) במקרה וצריל אטם האי שאילו לפי מידה הם הפתרון הטוב ביותר גם אם לא מסיגים אטימה מלאה לרחצה בים/ברכה. הקופות משתתפות חלקן בהוצאה הכספית במידה ויש אישור אא"ג על הנחיצות.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול