תוצאה בבדיקת סיטי- "סימנים של אוטומסטואידיטיס"- מה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

15/10/2015 | 16:56 | מאת: חיה

שלום! עשיתי בחודש האחרון בדיקת סיטי ראש, ובסיכום התוצאה כתוב: "סימנים של אוטומסטואידיטיס מצד ימין. ומלאות במספר תאי מסטואיד מצד שמאל". אשמח לדעת במה מדובר, ומה פירוש של תוצאות אלו? מפורום זה הבנתי שמדובר בתחום השמיעה אבל אין לי מושג מה הפרוש לגבי האוזניים והשמיעה שלי?? (אציין שאני כמעט ולא שומעת בכלל באוזן ימין וסבלתי מדלקות רבות מגיל קטן, ועברתי ניתוח כפתורים= צינוריות וגם הוצאתי אותם לאחר מספר שנים). אם אפשרי אשמח לשמוע על טיפול שיכול לעזור לי לשמוע טוב יותר כי זה נורא מתסכל.

לא ניתן להבין באיזו בעיה אם בכלל קיימת(!) מהחומר שציינת. ממליץ לפנות לאא"ג ד"ר בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול