שאלה לחיפוש מידע והבהרה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

10/08/2015 | 17:44 | מאת: ריקה

שלום רב, חברת השתלים שלי וכן הרופאים שניתחו אותי מאשרים בדיקת אם אר איי, אולם המוסדות שפניתי אליהם מסרבים לבצע הבדיקה. חברת מור מאר ובית חולים הדסה עין כרם רדיולוגיה מסרבים לבצע הבדיקה. כיצד ניתן למצוא מקום שאכן יבצע הבדיקות הללו עבורי , איך מוצאים מקום שאוכל לבצע בו הבדיקה. אשמח לעזרה במידע וכן אם ניתו למצוא מטופלים מנותחי שתל שעברו בדיקה זו. אודה למידע.

שלום רב, אינני רואה מצב בו אם יש הפניה של רופא לביצוע בדיקה מסיבה רפואית שהיא בסל הבריאות, שהקופה לא תבצע..נסה לפנות לרופא המחוזי שלך בקופה. באופן פרטי ניתן לעשות באיכילוב, אסותא ועוד(יקר מאוד!)

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול