כיוון שתל

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

02/08/2015 | 15:08 | מאת: לילך

שלום אני מושתלת ולאחרונה כיוונו בטעות פונקציה שאינה מתאימה לי, האם ניתן לחזור אחורה אל פעולות קודמות כדי לתקן את מפה בתוכנה עצמה? תודה על תשובה לילך

ללילך שלום רב ! בהחלט ניתן לחזור אחורה. השאלה היא אם זו פונקציה שמעבירים אותה ידנית (כלומר הלקוח) או משהו שצריך לשנות בתוכנה, ואז האודיולוגיות המכוונות יכולות לשנות. לעתים מדובר במשהו פשוט ולקבל גם הדרכה בחברה בתיאום עם המכון האודיולוגי.. לכל חברה יש את התכונות הייחודיות לה המלוות בפונקציות שונות במקשים או בשינויים בתוכנה. עליך ליצור קשר עם המכון האודיולוגי שלך ולהפנות את בקשתך על מנת לקבל מענה. בהצלחה נאוה

05/08/2015 | 18:39 | מאת: חדוה

לילך בת כמה את ? והאם יש לך שתל ?

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול