בעית שמיעה כן או לא

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/10/2010 | 12:51 | מאת: חוה

האם באוזן אחת אני שומעת חזק מידי וכל רעש מפריע לי ואפילו גורם לי לכאב מסוים ובזמן שאני סותמת את האוזן הזאת אני מרגישה שאני שומעט חלש באוזן השניה האם זה אומר שיכל להיות שיש לי בעית שמיעה? ונגיד שכן אז באיזה אוזן נימצאת הבעיה?

חוה שלום רב! קשה לקבוע מתיאורך מה מצב השמיעה שלך ולכן מומלץ לפנות לרופא א.א.ג אשר יפנה אותך לבדיקת שמיעה. תוצאות הבדיקת יראו האם יש לך ליקוי בשמיעה, דרגתו והגורמים לו. בברכה טלי

10/11/2010 | 09:29 | מאת: מיכל

שלום רב, אכן הצלחת להגיש שאלה\בעיה ב"שלושה נעלמים"... כדי שאוכל לענות לך בצורה מקצועית ומושלמת אני מציעה שתפנה לבדיקת שמיעה מקיפה ומלאה ,רק ממנה תתקבל תשובה חד-משמעית ולא ספקולטיבית.... ד"ר בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול