שימוש בתרסיס מים ים באף

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

01/07/2015 | 09:42 | מאת: מרים

היי, לביתי בת השנתיים וחצי יש מים באוזן התיכונה, רופא א.א.ג המליץ על שימוש בתרסיס מי ים באף על מנת לנקות את הצטברות המים באוזניים. האם זהו טיפול מקובל?

שלום רב שימוש במי מלח בהחלט יכול לעזור בייבוש האף ובעקיפין גם לניקוז הנוזלים מאוזן תיכונה אם כי הטיפול הזה לבדו איננו פתרון מלא לבעיה, במגבלה של האינפורמציה המועטה שהעברת, אני חושב שבהחלט צריך לנסות כול טיפול שמרני לפני שפונים לפעולות פולשניות כמו החדרת כפתורים וכד'

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול