ירושליים

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

20/05/2015 | 09:55 | מאת: יוני

בבדיקת ברה שערכתי נכתב כי בערכי הסף נראו גם COCHLEAR MICROPHONICS למה הכוונה- בחיפוס באינטרנט קוראים לזה גם פוטנציאליים מיקרופוניים?

20/05/2015 | 09:58 | מאת: יוני

בבדיקת ברה שערכתי נכתב כי בערכי הסף נראו גם COCHLEAR MICROPHONICS למה הכוונה- בחיפוס באינטרנט קוראים לזה גם פוטנציאליים מיקרופוניים?

21/05/2015 | 01:51 | מאת: נטלי אלקסלסי גלזר

בדיקת ברה ובדיקת הדים כוכלארים הנן שתי בדיקות שונות לא נוכל להתייחס לתוצאות ללא המידע המלא

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול