התגרמות השבלול

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

22/12/2014 | 11:36 | מאת: שירה

שלום וברכה, רציתי לשאול האם ישנה תקופת זמן קריטית בה עלולה להיווצר התגרמות של השבלול אצל מחלימים מדלקת קרום המח? על איזה פרק זמן מדובר? לאחר כמה זמן המחלימים מדלקת קרום המח יוצאים מקבוצת הסיכון להתגרמות השבלול? תודה רבה שירה

לשירה היקרה, מצטערת על העיכוב בתשובה, התגרמות השבלול אחר דלקת קרום המוח מתנהגת באופן שונה בקרב נבדקים שונים. אצל חלקם לא מופיעה כלל, אצל אחרים מופיעה בדרגה זו או אחרת. אצל חלק מהמטופלים ההסתיידות מהירה אצל חלקם איטית. חשוב להתייעץ עם הרופא במרכז ההשתלה לגבי המצב הייחודי לגבי אותו מטופל. בהצלחה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול