האם יש קשר בין מכשיר שמיעה לדלקות אוזניים חוזרות?

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

21/12/2014 | 12:15 | מאת: ג'ני

היי, אני בת 26 ולקוית שמיעה, עד לפני שנה הייתי מרכיבה מכשיר שמיעה עם אוזניה שמכסה את כל האוזן ולא הייתי סובלת מדלקות אוזנים, לפני שנה החלטתי להשתדרג למכשיר שמיעה עם אוזניה קטנה שבקושי רואים אותה ואני שומעת מעולה. אבל שמתי לב שנהייתי רגישה באוזניים והיה לי יותר מ3 פעמים בשנה דלקת באוזן. האם יש קשר לסוג/מרכיב האוזניה?

שלום רב, ככול שאני יודע אין קשר בין סוג האוזניות (אותן הזכרת) ובין עליה בשכיחות דלקות באוזנים וכאן אני מניח שאת מדברת על דלקת אוזן חיצונית וזאת בהנחה שהאוזניה החדשה תקינה ומתאימה לאוזן שלך. מציע לפנות לרופא אא"ג כדי להבין אם יש קשר בין הדברים-לאחר בדיקה פיזיקאלית של האוזן

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול