שמיעת מוזיקה לא ממקור חיצוני

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

18/10/2010 | 08:24 | מאת: חוה

שלום, אמי בת 98, חלה ירידה גדולה ומתמשכת בשמיעה שלה. באוזן ימין בבדיקה התגלה כי היא לא מפענחת נכון את מה שמשמיעים לה. באוזן שמאל שמו לה מכשיר שמיעה שלא הסתגלה אליו. בשבועות האחרונים היא מספרת שהיא שומעת מוזיקה בוקעת אצל השכנים. היא שומעת שירי חנוכה, שירים בהונגרית והיא שרה לי אותם. עלי לציין שהיא חיה בסביבה רועשת מאוד - חצר פנימית עם המון מזגנים תעשייתיים וכדומה. בצד הכביש תנועה ערה של רכב ואנשים. מה יכול להיות הגורם לכך, האם היא לא מפענחת נכון רעשים, אולי סיבה אחרת. זה התחיל להטריד אותה והיא מתלוננת על כך. החשש שלי שאולי זה מצביע על בעיה חמורה. למי עלי לפנות לברור, פרט לרופא המשפחה. תודה מראש חוה

חוה שלום רב! מהאינפורמציה שנתת קשה להצביע בדיוק על הבעיה אך נראה כי יש מקום לברור מקיף הכולל בין השאר גם רופא א.א.ג ורופא גריאטר בברכה, טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול