טיפול בטינטון

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

04/12/2014 | 12:10 | מאת: דניאל

שלום רב, איך מטפלים בטינטון ומקבלים תוצאות ? יש לי ירידה רבה בשמיעת אוזן ימין ומעט באוזן שמאל. בדיקת CT לא הראתה לקויים כל שהם בהולכה ובתעלות. בברכה, דניאל

שלום רב הטיפול בטיניטוס הוא בעייתי ביותר ללא פתרון חד משמעי ובוודאי לא מיידי, ממליץ לפנות (למעט) רופאי אא"ג המתמחים בנושא. ד"ר בכר

08/12/2014 | 23:09 | מאת: דניאל

תודה על תשובתך. התוכל להמליץ על מכון / מרפאה המטפלת בתופעת הטינטון ? עדיפות לכזו המוכרת ע'י קופ'ח מכבי. הרופאים שפניתי אליהם שלחו אותי לחפש לבד.... בברכה דניאל

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול