אוזן שמאלית נאטמת לסרוגין וגם ירידה שלה בשמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

10/11/2014 | 10:14 | מאת: מוטי

במשך היום האוזן השמאלית נאטמת, כאילו דחפתי לתוכה צמר גפן. ואז כשאני מדבר אני שומע את טון הדיבור שלי. (כשאני שותק - לא). בלילה או במצב שכיבה זה לא קורה. כ"כ לאחרונה השמיעה באוזן זו ירדה, בעיקר בתדר הגבוה. רופא א.א.ג. בקו"ח יעץ לנסות מכשיר שמיעה לאוזן זו, יתכן שיעזור גם לבעיה הנ"ל. אני בן 80. אודה לעצתכם בברכה ובתודה

שלום מוטי, קרוב לודאי כי התחושות שציינת קשורות בירידה בשמיעה הקשורה בגיל, ומומלץ לשקול שימוש במכשיר שמיעה.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול