בעיות שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

10/08/2010 | 08:14 | מאת: אבי

כבר הרבה זמן כשיש שקט מסביבי אני שומע צליל צפצוף מתמשך חד ועקבי ללא עליות וירידות שממש מפריע לי. מעבר לכך אשתי אומרת שהיא צריכה לחזור על המון משפטים מספר פעמים. האם הצפצוף המתמשך קשור לעובדת היותי תותחן בצבא ? מה ניתן לעשות ? איך מטפלים ? תודה מראש

אבי שלום רב! לאור תלונתך אני ממליצה לפנות לרופא א.א.ג וכן לבצע בדיקת שמיעה.על פי תוצאות בדיקת השמיעה ניתן יהיה לקבוע האם הינך סובל מליקוי בשמיעה ומאיזה סוג וכן את דרכי הטיפול האפשריות בברכה, טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול