אובחנתי כמי שצריכה מכשירי שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

30/09/2014 | 01:04 | מאת: איה

איזה מכשירים הכי קטנים ולא מורגשים יש ואיזה נחשבים כטובים ביותר?

30/09/2014 | 16:13 | מאת: נטלי אלקסלסי גלזר

אני מניחה שכוונתך למכשירים הכי פחות נראים ישנן כמה תצורות למכשירי שמיעה מכשירים תוך אזניים קטנים (cic)הבנויים על פי מידה (יציקה) של תצורת האוזן אלו מכשירים הממוקמים באופן מלא בתוך התעלה ולרוב לא בולטים החוצה ניתן לראות את הקצה שלהם (בצבע העור) במבט לתוך האוזן מכשירים פתוחים (למשל ric) המכשיר קטן ממוקם מאוחרי החלק העליון של האפרכסת ולתוך הואזן נכנסת צינורית דקיקה ואסטטית את המכשירים אנו מתאימים לפי הירידה בשמיעה ובהתחשב בגורמים נוספים כגון מצב האוזן החיצונית והתיכונה מבנה התעלה צרכים תפקודיים ומגבלות נוספות במידה וקיימות של המשתמש וכמובן הפן האסטטי על מנת לבחור את המכשיר המתאים ביותר מומלץ להגיע עם תוצאות בדיקת שמיעה והפניית רופא אאג ליעוץ אצל קלינאית תקשורת מומחית למכשירי שמיעה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול