ירידה בשמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

30/09/2014 | 00:08 | מאת: כבד שמיעה

שלום רב לפני שנתיים החל לרדת השמיעה שלי ופניתי לרופא מומחה והציע לי לעשות שתל, אחרי כל הבדיקות נמצאתי מתאים. שאלתי האם יש דרך אחר הרי אני עדיין מוגבל ע"י מכשיר שמיעה אומנם לא כמו בעבר . הרופא הציע לי כפתור שיפתח וישתפר , הסכמתי ועשיתי . הבעיה היא שעלי תמיד לשים טיפות פעמיים ביום , ולפעמים לא עוזר ופתאום עוזר . גם כן אסור להרטיב האוזן .. השאלה שלי האם יש התקדמות ללא שתל כמו לחילופי בנושא כפתור . אשמח מאוד תודה

לצערי אינני מבין את הקשר בין ההמלצה לשתל שבלול שמטפל בנזק לעצב השמיעה לבין הכנסת כפתור בתופית שמטפל בהצטברות נוזלים או בחוסר תפקוד אחר באוזן תיכונה... בברכה

30/09/2014 | 09:14 | מאת: ירידה בשמיעה

ראשית תודה הכוונה שלי היא להימנע מניתוח שתל עקב עדיין השמיעה במצב טבעי ומכיוון שחל הידרדרות הרופא הציב לי כפתור ואכן בעזרת הטיפות לפעמים משפר ולפעמים לא משפר . והשאלה פשוט האם יש יותר חדש מאשר לעשות ניתוח שתל בנושא כפתור . תודה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול