שמיעה חשוב

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

16/10/2010 | 12:11 | מאת: שי

ילדתי בת 10 בילדותה דלקות אוזניים חוזרות מזה שנים ידוע על נקב באוזן שמאל וכן ירידה בשמיעה בבדיקת שמיעה שבוצע החודש באוזן ימין( במקום בו מצוי הנקב ישירידה קלה בתדרים הנמוכים ובאוזן ימין אין נקב אך יש ירידה בינונית בשמיעה מעורב בבדיקת נוזלים TYMPANMETRY נמצא באוזן ימין 1.2 ובשמאל 7.1 פרופורציה מה עליי לעשות ובמיוחד איזה בדיקות לבקש מא.א.ג

היי שי, למרות הפירוט הניכר שהצגת על מצב השמיעה של ביתך,לא ניתן לייעץ בצורה מקצועית בלא לראות את הבדיקה עצמה,בבדיקת שמיעה יש נתונים נוספים אותם רופא אאג צריך לבחון כדי שיוכל לענות על השאלות ששאלת.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול