שנתיים אחרי שתל שבלול

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

16/09/2014 | 08:27 | מאת: יעקב

אני אחרי ניתוח השתלת שתל שבלום באוזן אחת ובאוזן השנייה יש לי ירידה של 25 דציבל קורה לי לפעמים שהאוזניים נאטמות לי ואני לא יכול לשמוע למשך כמה שעות באוזן שבא יש ירידה של 25 דציבל ובאוזן המושתלת יש לי טינטונן בזמן שיש לי אוזניים אטומות הייתי אצל רופא אף אוזן גרון ולא אמר לי מה לעשות בנידון אבקש את עצתכם תודה מראש יעקב

ליעקב שלום רב ! עליך לפנות למרכז ההשתלה בו בוצע הניתוח , ולבקש מהצוות הרפואי שמכיר אותך ושטופלת על ידו לבדוק ולתת מענה לקשיים עליהם דיווחת. בהצלחה ושנה טובה !

20/09/2014 | 21:00 | מאת: יעקב

לשמחתי אחת המטפלות בי עונה לי בפורום את מכירה אותי ואת המקרה שלי טוב מאוד אשמח ליעוץ ממך מה לעשות בנידון ????? שלך בנאמנות יעקב

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול