מתי להשתיל שתל לתינוק

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/07/2014 | 16:09 | מאת: עדי

שלום, יש לי תינוק בן 5.5 חודשים והוא מועמד לשתל שבלול. עד היום דיברו איתנו כי ההשתלה תתבצע בגיל 11 חודשים. ומהיום מדברים איתנו על השתלה בגיל 9 חודשים. האם היתרון לניתוח מוקדם מבחינה התפתחותית עולה על הסיכון שיש בניתוח והרדמה בגיל רך כל כך? והאם בכלל יש הבדל בין תינוק בן 9 חודשים לתינוק בן 11 חודשים מבחינת ההיבטים הרפואיים של הניתוח?

שלום לך עדי, כמובן ללא ידיעת הפרטים לגבי ילדך אציין שמחקרים רבים הראו על יתרון בהשתלה מוקדמת. אני מציעה להתייעץ ולקבל את המידע מהרופא המשתיל באופן ישיר על מנת לקבל את המידע לגבי ההיבטים הרפואיים של הבדלים בין גיל 9 ו-11חדשים בהצלחה רבה בהמשך

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול