האם ניתן לשים סוללות של השתל מד-אל למכשיר שמיעה גד

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

15/06/2014 | 19:25 | מאת: ירדנה

מכשיר שמיעה גדול סימנס ,ושתל , אפשר להשתמש בסוללות דומות ,כלומר סוללות אימפלנט של השתל ניתן להניח במכשיר שמיעה ,אפשר לשמוע עם זה טוב ? הסוללה לא תתקע במכשיר ? זה בלבול לא קטן סוללות למכשיר שמיעה וסוללות לשתל

שלום רב ! מאחר ולפעולה תקינה של מערכת שתל צריך עצמה חזקה בהרבה מאשר למכשיר שמיעה ,ההמלצה היא להשתמש בסוללות לשתל (זה רשום על הקופסא). ניתן גם להשתמש בסוללות נטענות. למכשיר שמיעה משתמשים בסוללות רגילות המומלצות למכשיר שמיעה. פיזית הסוללות השונות דומות בגדלן ואינן נתקעות. בסופו של דבר ,זה ענין של הרגל, והתועלת בכך שכל המיכשור יפעל באופן מיטבי שווה את מה שאת מכנה "בלבול לא קטן". להנחיה והסבר מפורט יותר תוכלי לפנות ליבואן באופן אישי.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול