טינטון והתשובה של הרופאים

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/05/2014 | 22:10 | מאת: ורד

האם משרד הבריאות ורופאי קופת חולים יש מדיניות לאמר לאדם שסובל מטינטון ש"אין מה לעשות "? זה מפליא שבמאה ה21 עדיין החולים נענים בתשובות כאלו, אבל כפרטי יש להם תשובה וטיפול, האם קופות חולים משתתפות במימון הטיפול בטינטון ,כשהולכים לרופא פרטי ? האם יש טיםול ומימון הטיפול כמו פזיוטרפיה וממשפחת הטיפולים האלו ? תודה

שלום רב אבל לצערי אני חולק על דבריך,לדעתי אין "מדיניות" באיזה משרד ממשלתי או אחר להגיד שאין טיפול בטיניטוס וזאת מין הטעם הפשוט - שאין באמת טיפול בטיניטוס! נכון שיש רופאים המתמחים בנושא ומטבע הדברים יש בידיהם כלים להקל במעט על התופעה אבל כעיקרון אין טיפול תרופתי או אחר שהמלצה על שימוש בו תעלים את התופעה מכול וכול!

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול