טינטון

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/05/2014 | 17:50 | מאת: מוטי ג.

זה כשנה אני סובל מטינטון לאחר תאונת דרכים. השמיעה תודה לאל לא ניפגעה ואף טובה מאוד לגילי (71). רופא א.א.ג. לאחר בדיקות שונות אמר לי שאין מה לעשות ואני צריך להתרגל למצב החדש. מצב זה מוציא אותי מדעתי במיוחד בלילה. אבקש לדעת אם יש בכל זאת דרך להרפא ממצב זה? תודה גדולה מראש מוטי

מוטי שלום, בהחלט ישנן מספר שיטות לטיפול בתופעה ואין צורך לסבול. אנא פנה לרופא/ת אא"ג או לקלינאי/ת תקשורת במכון שמיעה המתמחים בטיפול בטינטון על מנת לבחון מהו הטיפול המתאים ביותר עבורך. בהצלחה, ח. אשר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול