האם שתל מתאים?

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/05/2014 | 17:45 | מאת: דני ח.

לאמי ירידה בשמיעה בשתי האוזניים מילדות. לאחרונה היתה לה הדרדרות חדה באחת מהאוזניים מלווה בטינטון ובכאבים. היא אינה סובלת שם שום מכשיר שמיעה. בהתייעצות עם הרופא נאמר לנו שצריך לקבל את זה שזו לא תהיה אוזן שימושית יותר. האם שתל מתאים במצב כזה?

ייתכן מאד ששתל שבלולי עשוי לעזור הן לשמיעה והן לטינטון באוזן ששמיעתה הידרדרה. עליך לפנות למרכז השתלה על מנת לערוך בדיקות אודיולוגיות ורפואיות על מנת להעריך את הסיבות להידרדרות ולאחר מכן לשקול אפשרות לשתל שבלול. בהצלחה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול