רעשי רקע

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/05/2014 | 17:30 | מאת: שרית

שלום בזמן שישנם רעשי רקע כמו דיבורים בקבוצה ומנסים לדבר איתי אינני שומעת למרות שהפניה אלי פנים מול פנים.כמו כן אני שומעת זמזום באוזנים במיוחד בשכיבה מחפשת פתרון תודה

שרית שלום רב, הבנת דיבור בתנאי רעש הינה בהחלט משימה תקשורתית מורכבת. במידה ואת מרגישה שאת מתקשה לשמוע בסיטואציות שונות ומתלוננת על זמזומים באוזניים אני מציעה שתגשי לרופא אא"ג ולבדיקת שמיעה. בברכה, טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול