מכשירי שמיעה של אדם שנפטר

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/05/2014 | 17:28 | מאת: עירית

אבי נפטר לפני חודשיים, חצי שנה לפני רכשנו עבורו מכשירי שמיעה מאוד יקרים ( שילמנו עבור שניהם 12000 ש"ח בערך), לאחרונה התברר כי גם אימי תבדל"א זקוקה למכשירי שמיעה האם, ניתן להתאים לה את המכשירים?

עירית שלום ותודה על פנייתך, תנחומי על מות אביך. ייתכן וקיימת אפשרות להשתמש במכשירי השמיעה עבור אמך. אנא פני לקלינאי/ת התקשורת במכון השמיעה בו הותאמו מכשירי השמיעה עבור אביך. יש לבצע הערכה שמיעתית של אמך ולאחריה ניתן יהיה לקבוע האם הם מכשירי השמיעה מתאימים עבורה. במידה וכן ניתן יהיה להשתמש במנגנון ובכל מקרה במידה ומדובר במכשירי שמיעה הדורשים אוזניה או Shell אישיים יהיה צורך להתאימם בתשלום עבור אמך. בהצלחה, ח. אשר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול