קושי בהתאמת מכשיר שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/05/2014 | 17:28 | מאת: דוד

שלום רב- אני סובל מקושי בשמיעהת עברתי מספר בדיקות שמיעה, והשתמשתי בשלושה סוגי מכשירים משוכללים- האחרון בתוך האוזן. למרות זאת אינני שומע בחדות את המדברים עמי, די קשה לעקוב בטלויזיה,וכשיש אנשים רבים או רעש סביב- אני ממש הולך לאhבוד. הבעיה מציקה מאד לי ולכל הבאים עימי במגע. האם ייתכן שהבעיה היא לא במכשיר אלא במשהו מבני בתוך האוזן?. אם זו אפשרות אנא ייעצו לי למי לפנות בתודה.

דוד שלום ותודה על פנייתך, הסיבות לליקוי שמיעה רבות ומגוונות. אתה מתאר מצב בו אינך שומע בחדות את הנאמר. ישנם סיבות שונות לבעיה (מערכת השמע / מכשיר השמיעה). על מנת לתת מענה מקיף יש לבחון את מצב שמיעתך הנוכחי. אנא פנה לרופא אא"ג ולקלינאי/ת התקשורת במכון שמיעה המתמחה בשיקום שמיעה על מנת לאבחן את סוג וחומרת הליקוי בשמיעה וכן למצוא מהם המאפיינים האודיולוגיים הנדרשים ממכשיר השמיעה הנדרש בעבורך. בהצלחה, ח. אשר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול