אבי אינו שומע ולא מקבל זאת

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/05/2014 | 17:19 | מאת: שירה

שלום רב, אבי בן 70 ואינו שומע טוב, מגביר את הטלוויזיה לעצמה גבוהה מאוד, שואל:"מה?" לעתים קרובות אך אינו מכיר בעובדה ואינו מוכן לשמוע על מכשירי שמיעה. כיצד אוכל לשכנעו בכל זאת?

שירה שלום ותודה על פנייתך, לדאבוני הדילמה אותה את מתארת ידועה ומוכרת. על מנת שנסיונות השכנוע ישאו פרי, אני ממליץ בפנייך לפנות לקלינאי/ת תקשורת, העוסק/ת בשיקום שמיעה, על מנת שיסבירו לאביך את מצבו ואת חשיבות השימוש במכשירי שמיעה וכיו"ב לשם שיפו מצבו התקשורתי. קיים מגוון רחב של אפשרויות ולאחר ביצוע הערכה שמיעתית מקיפה ניתן יהיה לקבוע מהו הפתרון המומלץ בעבורו. בהצלחה רבה, ח. אשר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול