אוזניים "סתומות"

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

04/10/2010 | 06:54 | מאת: סבתא חמסה

שבתי מחופשה בה טסתי מספר פעמים.אני מצוננת ואוזני סתומות.אני שומעת כמו מבעד למסך,האם זה יחלוף מעצמו,עם הצינון או שעלי לגשת לרופא לטיפול כל שהוא?בדרך כלל אני שומעת היטב. בתודה מראש

טיסה בזמן צינון היא בפירוש אסורה!!הצטברות של נוזל באוזן תיכונה (שנותן את תחושת האטימות)יחד עם שינויי לחץ אטמוספרי בטיסה עלולים להיות מסוכנים ובוודאי כואבים , יחד עם זאת את מציינת ירידה רגילה קבועה(?)בשמיעה שתחושת האטימות בעקבות הטיסה והצינון כנראה מצטרפת לירידה הבסיסית,את חייבת לפנות לבדיקת שמיעה ובדיקת טימפנומטריה(בדיקת לחץ באוזן תיכונה) כדי להבין את גודל הבעיה ואת הסיבה הרפואית.

04/10/2010 | 15:15 | מאת: סבתא חמסה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול