מה עם ליקויי הריח, מתי אלה יזכו לתשומת לב מינימלי

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/05/2014 | 14:16 | מאת: יהודית

לשמחת החולים, בעיות השמיעה מטופלות באינטנסיביות ובתשומת לב רבה גם במסגרות הרפואיות השונות, קיימות מעבדות הבחנה, טיפולים, מכשירי עזר, ניתוחים וכו', בנוסף לדיונים בפורומים השונים. לצערי הרב, כל אלה לא קיימים כלל כאשר הנושא הוא ליקויים חמורים בחוש הריח, כמו עיוותים נוראיים (תוצאה מניתוח שאמור היה להיות שגרתי למדי ) שאין להם שום הסבר ושום טיפול, או אובדן טוטלי של חוש הריח המלווה באופן טבעי גם בהחלשה הדרגתית של חוש הטעם. הגיע הזמן שתשומת הלב גם של הרופאים המומחים והמוסדות הרפואיים כמו גם של מוסדות כגון ביטוח לאומי תופנה גם לבעיות אלה, שהם לא פחות חמורות ולעיתים אף הרבה יותר. או אובדן חוש הריח

27/05/2014 | 15:53 | מאת: ד

היי יהודית את בהחלט צודקת ! חוש הרייח והטעם הן בהחלט חושים חשובים ביותר יחד עם זאת, אם נתעלם מבעיות הקשורות ב"תקלה ניתוחית" שלא צריכה -אבל יכולה לקרות, מדע הרפואה יודע מעט מידי על הנושא ומכאן שגם היכולת לעזור - מועטה מידי! ואין ספק שהמוסדות צריכים לתת מענה הולם לנכות שכזו.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול