ליקוי שמיעה אצל ילד בן 9

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/05/2014 | 13:48 | מאת: אור

נכדי מוגדר כלקוי שמיעה. בבדיקות שמיעה מתגלים שינויים בתוצאות פעם יותר טוב ופעם יותר גרוע. מה פשר השינויים הללו? הלקות אצלו היא על רקע עצבי והתגלתה בגיל 6. האם התנודות המשמעותיות במבדקי השמיעה יכולים להצביע על מהות הליקוי? בתודה

לסבא אור שלום ותודה על פנייתך, הסיבות לליקוי שמיעה כפי שאתה מתאר רבות ומגוונות. על מנת לתת מענה מקיף יש צורך בהערכת שמיעה מקיפה (בדיקת שמיעה ואולי אף בדיקות נוספות). יש לפנות לרופא/ת אא"ג ולקלינאי/ת התקשורת במכון שמיעה המתמחה בשיקום שמיעה על מנת לעמוד על סוג וחומרת ליקוי השמיעה כדי למצוא מהו הטיפול המתאים ביותר עבור נכדך. בהצלחה רבה, ח. אשר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול