שתל

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/05/2014 | 12:44 | מאת: יעקב

שלום לחברי הפורום עברתי לפני שנתיים ניתוח שתל שבלול באוזן אחת ובאוזן השנייה אני מרכיב מכשיר יש לי בעיה והיא שאני לא מסוגל לשמוע מלל או צלילים רק ברבורים שאני לא מבין אותם למרות שאני הולך תמיד עם המכשיר ומחבר אותו לאם פי או לנייד ואוטם את האוזן השנייה כך במשך שנתיים מה אליי לעשות כדי לשפר את עבודת השתל שיעבוד יותר טוב ואשמע גם בו ????

יעקב שלום ותודה על פנייתך, הבנתי כי אינך מרוצה מתפקוד השתל ואתה מעוניין לשפר את התפקוד התקשורתי שלך באוזן המושתלת. אנא פנה לקלינאי התקשורת מצוות שתל השבלול במרכז ההשתלה בו עברת את הניתוח. שם יקשיבו לתלונותיך ולקשיים שאתה מתאר וינסו למצוא פתרון על מנת שתוכל להינות משמיעה איכותית. כפי שאתה ודאי יודע השיקום באמצעות שתל שבלול הינו תהליך מורכב ולעיתים נדרש זמן רב עד אשר רואים תוצאות מספקות. אני מאחל לך בהצלחה רבה ושמיעה טובה. ח. אשר

ליעקב שלום אני מציעה שתבקש במרכז ההשתלה הפניה לעבודה שמיעתית עם קלינאית תקשורת המומחית לתחום זה. על מנת לעבוד באופן שיטתי ורציף זאת על מנת להדגיש את עבודת האוזן המושתלת וכמובן לקבל הדרכה בהצלחה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול