עוספיא

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/05/2014 | 12:35 | מאת: וליד קעבור

מלפני שנה בערך היתה לי תאונת דרכים שבעקבותה האוטו שלי הורד מהכביש מעוצמת ההתנגשות. מאז אני לא שומע טוב. עברתי שתי בדיקות שמיעה והתוצאה היתה שיש לי איבוד שמיעה של בערך 75% בשתי האוזניים. כמו כן מאז התאונה יש לי טנטונים באוזניים בלי הפסקה .מה אפשר לעשות. יש לציין כי לפני כן לא היתה לי שום בעיה בשמיעה. תודה מראש

וליד שלום ותודה על פנייתך, הצטערתי לשמוע על התאונה וברצוני לאחל לך רפואה שלימה ומהירה. על מנת לאבחן את ליקוי השמיעה אנא פנה לרופא/ת אא"ג ולקלינאי/ת תקשורת במכון השמיעה. ראשית יש לבצע בדיקות על מנת לקבוע את סוג וחומרת ליקוי השמיעה שלך ולאחר מכן תוכל לקבל סקירה מפורטת על האפשרויות השונות לפתרון עבורך. כמו כן עליך לעבור בדיקות להערכת טיניטוס ממנו אתה סובל. אני ממליץ בפניך לפנות ולהתייעץ גם עם גורמים נוספים כגון המוסד לביטוח לאומי וקופת החולים בה אתה מבוטח, על מנת לעמוד על כל זכויותך. בהצלחה ושמיעה טובה ח. אשר

27/05/2014 | 22:07 | מאת: וליד קעבור

אני מאוד מודה לכם על המענה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול