סרוב משרד הביטחון להכיר בהחמרה!

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/05/2014 | 12:23 | מאת: יעקב

הנני נכה צה"ל כתוצאה מפגיעה בשמיעה הנני בן 62 ומזה זמן רב יש לי ירידה בשמיעה בבדיקה שנעשתה לי מטעם משרד הביטחון אובחנה ירידה משמעותית אבל משרד הביטחון לא מכיר בהחמרה בתואנה שההחמרה נהייתה מגורמים אחרים במשך השנים. בזמנו טיפל בי ד"ר אלי ברקו. הוא אמר לי בפרוש כבר לפני 40 שנה שהמצב ילך ויחמיר! אם ככה ואם ידוע שזה המצב למה משרד הביטחון מסרב?

שלום רב,קשה לענות לך מדוע משרד הבטחון לא אישר לך נכות, מציע שתגיע עם בדיקות שמיעה עדכניות וישנות- במידה שיש לך, לרופא מומחה שעוסק בתחום - לייעוץ. ד"ר בכר

27/05/2014 | 16:22 | מאת: שמעון

הייתי 25 שנה בצבע קבע והייתי חשוף לרעשים חזקים כל השרות(מכונאי טנקים). קצת יותר משנה התחלתי לסבול מצפצופים באוזניים. האם יכול להיות שהצפצופים כתוצאה מהרעש בשרות הצבאי? תודה שמעון

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול