התיעצות

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/05/2014 | 12:20 | מאת: אסתי בקרינג

שלום, אבי בן 84 . מיזה 10 שנים שהשמיעה הלכה ונחלשה, היו מכשירי שמיעה קטנים אך לא עזר מכיוון שהבדיקות הראו שהבעיה היא בעצב ונאמר ששום מכשיר לא יעזור. המצב מתסכל והאם יש פיתרון ?

אסתי שלום ותודה על פנייתך, הסיבות לליקוי שמיעה בגיל המבוגר רבות ומגוונות. את מתארת מצב בו נעשה שימוש במכשירי שמיעה נסתרים אך התוצאות היו מאכזבות. ישנם כמובן פתרונות שונים לבעיה אולם על מנת לתת מענה מקיף יש צורך בבדיקת שמיעה עדכנית (ואולי אף בדיקות נוספות). אנא פני לרופא אא"ג ולקלינאי/ת התקשורת במכון שמיעה המתמחה בשיקום שמיעה על מנת לבחון מהו הטיפול המתאים ביותר עבור אביך. בהצלחה, ח. אשר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול