טנטינוס

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/05/2014 | 12:17 | מאת: דניאל

שלום זה כבר שנה וחצי שיש לי צילצול תמידי באוזניים. עשיתי בדיקות ולא מוצאים כלום. איזה בדיקות צריך לבצע? האם יש התקדמות בנושא? זה מפריע בלילה לפני השינה.

דניאל שלום, הצלצולים שאתה חש בהם נקראים טנטון או טיניטוס. בהחלט ישנן מספר שיטות לטיפול בתופעה ואין צורך לסבול. אנא פנה לרופא אא"ג או למכון שמיעה המתמחים בטיפול בטינטון על מנת לבחון מהו הטיפול המתאים ביותר לך. בהצלחה, ח. אשר

הטיניטוס בשמו המקצועי של ה"רעש" באוזנים יכול להגרם ממיספר סיבות חלקן לא ידוע לנו.הרעש בהחלט מפריע בזמן ששקט מסביב ורעשי הסביבה לא ממסכים אותו.יש מספר בדיקות שיש לעשות בין הייתר בדיקת שמיעה בדיקת ברא ובמידת הצורך MRI מכוון לאוזן פנימית. אין תרופה ספציפית להשקטת הרעש אלא במקרה (די נדיר) שבו מוצאים את הסיבה. ד"ר בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול