התייעצות

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/05/2014 | 11:57 | מאת: מלי

שלום לכולם. לאמא שלי אישה בת 75,שהשמיעה שלה הלכה והדרדרה כתוצאה מהזיקנה יש מכשיר שמיעה משוכלל (קטן וסמוי כזה שכולו בתוך האוזן חוץ מאנטנה קטנה המיועדת לשליפתו) אבל היא לא יכולה לשאת אותו באוזן מאחר ולטענתה " עושה לה הרבה בלאגן בראש והמון רעש" הלכנו איתו למכון והנמיכו למינימום ועדיין זה רועש ומפריע לה. והמקסימום שהיא מסכימה זה להרכיב אוזניה אחת שלא ממש עוזרת. ידוע לכם משהו על התופעה הזאת והאם יש פיתרון כלשהו שלא יכניס אותנו להוצאה נוספת כי גם האזניות האלו הלו לא מעט. תודה רבה

מלי שלום ותודה על פנייתך. יכולות להיות סיבות רבות ומגוונות הגורמות לתופעות כפי שתארת וחלקן אינו קשור כלל למכשירי השמיעה. אני ממליץ בפנייך לפנות לקלינאי/ת התקשורת שטיפל באמא במכון השמיעה בו נרכשו מכשירי השמיעה ולפרוס בפניו את כל התלונות על מנת שתקבל מענה ותמיכה לבעיות. בהצלחה, ח. אשר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול