ביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/05/2014 | 11:46 | מאת: בן אברהם דליה

האם לקויי שמיעה מוכרים בביטוח לאומי כסוג של נכות? ומדוע לא? הוצאות התחזוקה של מכשירי שמיעה גבוהים ומכבידים, כמו כן כאשה עובדת מכשיר שמיעה ממשה מפריע ולוחץ במיוחד כשהעבודה כרוכה בשיחות טלפוניות שוטפות.

דליה שלום, תודה על פנייתך. ישנם קריטריונים שונים הקשורים לזכאות והכרה בנכות בגין ליקוי בשמיעה. על מנת לקבל תשובה מקיפה ומוסמכת, אנא פני ישירות למוסד לביטוח לאומי. בהצלחה, ח. אשר

29/09/2014 | 21:52 | מאת: רבקה

האם יש מקום לפנות לבטוח לאומי בעניין כבדות שמיעה לאחר יציאה לפנסיה,שכן הבנתי שלאחר פרישה בטוח לאומי לא מקבל/מכיר וכו' בנכויות.האם זה נכון?

מציע להתייעץ עם מוןמחים התחום!

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול