בעיית שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

21/05/2014 | 10:35 | מאת: אלון

שלום אימי בת 78 סובלת מירידה חדה בשמיעה מכשיר שמיעה לא עוזר לה האם בגיל הזה ניתן לשפר משהו אולי באמצעות ניתוח היא גרה באיזור נתניה האם יש המלצה למכון טוב באיזור? תודה

אלון שלום רב, מהתיאור שנתת קשה מאוד לדעת מהו הפתרון המתאים ביותר לאמך. אני מציעה שתפנה להתייעצות אצל קלינאי תקשורת במכון שמיעה. באזור נתניה ישנם מספר מכוני שמיעה. בהצלחה טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול