מכוני שמיעה שעובדים בהסדר עם קופ"ח לאומית ומאוחדת

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

05/05/2014 | 12:50 | מאת: chenger

ניסתי לחפש באינטרנט רשימה מרכזת של מכוני שמיעה שעובדים בהסדר עם קופ"ח לאומית ומאוחדת(לגבי בדיקות שמיעה ורכישת מכשירים)ולא מצאתי. פניתי לכל המוקדים האפשריים של קופות החולים האלו ואף אחד לא יכל לתת לי מענה. האם תוכלו לעזור ולהפנות אותי לקישור מתאים? תודה

11/05/2014 | 09:50 | מאת: צוות האתר
שלום רב, למרות טענתך ולמיטב ידיעתנו, באתרי האנטרנט של כל הקופות מופיעים המכונים אשר נותנים שירות לקופה זו או אחרת.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול