שתל

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

01/05/2014 | 13:05 | מאת: אילנה

נאווה שלום רב, בגיל 3 בערך נפגעת לאוזן ימין מטיפול יתר של אנטיביוטיקה(לפי הסבר של רופאים ,מדיבר על תקופה לפני 35 שנים) אמרו לי שהעצב שמיעה "מת" אינני שומעת כלל באוזן, לצערי הרכב גם באוזן השנייה החלה הדרדרות משמעותית לאחר 2 לידות. האם יוכל לקוות שהשתל באוזן הלא שומעת יוכל לעזור לי? בתודה אילנה 052-3573420

לאילנה , על מנת לענות לך עלייך לעבור הערכה מסודרת באחד ממרכזי ההשתלה. בין השאר ייבדק מה גרם להתחרשות, האם נוסו מכשירים באוזן זו ? מתי? מה היו התוצאות? אולי תתנסי במכשירים לתקופה קצרה כעת .כל זה ייתן מענה מסוים לגבי הצלחת השתל באוזן זו ותרומתו. באופן כללי מטופלים רבים עם מצב כמו שאת מתארת בהחלט נהנים מהתרומה ששתל שבלול נותן. מציעה לפנות לאחד ממרכזי ההשתלה להערכה. בהצלחה.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול