ייבוש נוזלים

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

03/03/2014 | 14:01 | מאת: בני

בדיקת שמיעה גילתה ירידה, שמקורה אולי בנוזלים באוזן התיכונה. כיוון שכך, רופא רשם לי תרופה על בסיס קורטיזון, לנטילה במשך כשבועיים, והמליץ לי להיבדק שוב בעוד כחצי שנה. מדוע בעצם ההשהייה הארוכה? בתודה

שלום רב, אשמח לענות אבל חסרה לי אינפורמציה בלעדיה לא יהיה לתשובתי ערך כול שהוא שכן אני לא רואה את האוזן וההגדרה נוזלים באוזן תיכונה איננה מספיקה!! בעקרון הטיפול בסטרואידים אמור להשפיעה בתוך זמן קצר והשיפור בד"כ יוכל להראות קרוב לסיום הטיפול. לא אוכל לדעת מדוע הרופא ביקש בדיקת מעקב רק בעוד 6 חד. ד"ר בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול