התאמת מכשיר שמיעה?

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

09/08/2010 | 19:16 | מאת: אבי

שלום אני סובל מנוזלים באוזניים כבר תקופה ארוכה, אני מטופל בנושא זה על ידי תרופות דבר זה משפיע על השמיעה האם רצוי להשתמש גם במכשיר שמיעה תודה אבי

אבי שלום רב! נוזלים באוזניים אכן עלולים לגרום לליקוי שמיעה הולכתי. אני מבינה משאלתך שהינך מטופל אצל רופא א.א.ג. ומציעה כי תתיעץ עימו לגבי אפקטיביות הטיפול והאפשרות לפתרונות נוספים כגון שימוש במכשירי שמיעה בברכה טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול