רחש וצפצוף באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

18/01/2014 | 22:26 | מאת: לירן

שלום במשך שבועיים אני סובל באוזן שמאל ברחש וצפצפים בזמן שיש רעשים סביבי (מוזיקה, דיבור, צעקות, צחוק וכדומה..) לעומת זאת האוזן הימנית שלי תקינה. כל זאת לאחר אימון ירי שנפל לי האטם באוזן שמאל. במשך שבועיים נסיתי להתעלמם בתקווה שזה יעבור אבל אני לא בטוח שזה משתפר כלכך מהר או אם בכלל, האם זה צריך להדאיג?

21/01/2014 | 15:46 | מאת: נטלי אלקסלסי גלזר

טיניטוס יכול להווצר כתוצאה מחשיפה לרעש חזק ופתאומי כגון ירי היות שלא חלף מומלץ לפנות לבירור אאג ובדיקת שמיעה

שלום לירן צפצופים ורעשים באוזניים לאחר חשיפה לרעש חזק הם תופעה ידועה. בדרך כלל התופעה חולפת מעצמה ואם היא נובעת מחשיפה לרעש היא אינה צריכה להדאיג. כמובן שרצוי לפנות לרופא א.א.ג. ולבצע בדיקת שמיעה. בינתיים כדאי להמנע משהיה במקומות בהם יש רעש חזק או במקומות שקטים מאוד.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול