ABG

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

16/01/2014 | 09:45 | מאת: עודד

שלום רב, מה המונח ABG בא לתאר בבדיקת שמיעה? תודה

16/01/2014 | 11:06 | מאת: נטלי אלקסלסי גלזר

המונח ABG משמעו פער אויר עצם, במקרים בהם יש ירידה בשמיעה שמקורה באוזן חיצונית או תיכונה קיים פער בין ספי השמיעה בהולכת אויר, דהיינו דרך אזניה לבין ספי שמיעה בהולכת עצם בהם ניתן גירוי ישירות לאוזן הפנימית עי הרטטת עצמות הגולגולת.

16/01/2014 | 21:44 | מאת: צוות האתר
שלום עודד, בהמשלך לשאלתך הנוספת. לא ניתן לצערנו על גבי פלטפורמה זו להעניק ייעוץ פרטני. מומלץ לגשת עם תוצאות בדיקת שמיעה מלאה לאחד ממכוני השמיעה המטפלים בילדים ולקבל תשובה וייעוץ מלא לשאלותיך. וכפי שמסרת בדבריך, קלינאית התקשורת אך היא מבקשת את התייחסות הרופא לתוצאות. בהצלחה צוות האתר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול