מכשירי שמיעה קטנים

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

21/09/2010 | 14:58 | מאת: אבודה

אני סובלת מירידת שמיעה כל חיי. לאחרונה הייתי בייעוץ בחברה מסוימת, בה נאמר לי שאם ארכיב מכשירי שמיעה קטנים בתוך האוזן, לא אוכל לשלוט בעוצמה לבד, דבר שאני רגילה לו ממכשירים קודמים. האם יש פתרון לבעיתי? תודה ממני אבודה

23/09/2010 | 09:10 | מאת: ניצה זיסקינד

שלום לך, כאשר את עומדת בפני רכישת מכשירי שמיעה חדשים כדאי לבדוק מהן הטכנולוגיות השונות אותן ניתן להשיג בתחום שיקום השמיעה. תחום מכשירי השמיעה מתחדש בקצב מהיר, ולקויי השמיעה יכולים להנות מהחידושים הרבים. כיום קיימים מכשירי שמיעה זעירים שיאפשרו גם שליטה בעוצמה, אך עליך להגיע למכון שמיעה על מנת לקבל מידע על-פי נתוני מצב שמיעתך. חג שמח.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול