ירידה בשמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

16/12/2013 | 20:37 | מאת: דנה

שלום אני בת 30 וזמן רב מרגישה ומקבלת פידבקים מהסביבה שאינני שומעת טוב. בבדיקה שערכתי אתמול התקבלו התוצאות הבאות: עקומה בצורת U בנקודת המינימום מגיעה ל45 אוזן אחת ו55 אוזן שניה (אזור 1500-2000). במקסימום בצד שמאל (אזור 250) מגיע ל10 ובצד ימין ל20. בחלק השני בטבלה נרשם SRT- באוזן ימין 40 ובשמאל 35. באותה טבלה DB באוזן ימין 75 ובשמאל 70 MASK נרשם 65. מהבודקת הבנתי שקיימת ירידה עצבית. אשמח להסבר על תוצאות הבדיקה. בנוסף אשמח לדעת האם בשלב זה מומלץ על מכשיר שמיעה?

18/12/2013 | 12:21 | מאת: נטלי אלקסלסי גלזר

ככל הנראה מומלץ שיקום באמצעות מכשיר שמיעה. מומלץ להגיע לייעוץ מסודר עם העתק בדיקת השמיעה ולאחר ביקורת של רופא א.א.ג.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול