באיזה אוזן להתאים מכשיר שמיעה?

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

21/09/2010 | 14:55 | מאת: גיא ג.

שלום. אבי סובל מירידת שמיעה מזה שנים רבות. באוזן אחת הוא לא שומע כמעט בכלל, באוזן שניה הוא מצליח לדבר בטלפון בקושי רב. איך אדע באיזה אוזן מומלץ להרכיב מכשיר? תודה מראש

23/09/2010 | 09:02 | מאת: ניצה זיסקינד

שלום גיא, התשובה לשאלתך אינה חד-משמעית, ותלויה במצב השמיעה המסוים בכל אחת מהאוזניים, וכן באם אביך הרכיב במהלך השנים מכשירי שמיעה. המלצתי היא לגשת עם בדיקת שמיעה עדכנית למכון המתמחה בשיקום השמיעה לשם התייעצות עם קלינאית תקשורת משקמת שמיעה. חג שמח.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול