בדיקת שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

28/05/2013 | 18:23 | מאת: גלית

שלום לכולם הייתי רוצה לדעת מה אומרת התשובה של הבדיקה s.r.t 45-45 disc% 88-92 db 80-80 ucl100-100 mixed h.l תודה מראש גלית

גלית שלום רב, תוצאות בדיקת שמיעה מכילות מידע רב הכולל בין היתר את הערכים שציינת. על מנת לתת הסבר לתוצאות יש לראות את מכלול התוצאות כפי שהן רשומות באודיוגרמה שקיבלת בסוף הבדיקה. לפיכך אני מציעה כי תפני למכון השמיעה בו ביצעת את הבדיקה ובקשי מקלינאית התקשורת הסבר לגבי הממצאים.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול