שמיעה חזקה מידי

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

14/02/2013 | 22:12 | מאת: דניאל

שלום, מאז הריוני הראשון (5 שנים) אני מרגישה שהשמיעה שלי התחזקה, ומאז ההריון השני אפילו התחזקה עוד יותר. זה מתבטא בכך שאני שומעת כל רחש מסביבי, ואפילו בבניינים הסמוכים אליי, דבר שמפריע לי בתפקוד היומיומי ובעיקר בלילה - דברים שאני שומעת בעוצמה חזקה, אחרים סביבי לא שומעים בכלל. לדברי רופא אא"ג מדובר בעניין של מודעות. (לא הפנה אותי לבדיקה כלשהי). מה ניתן לעשות? אני כבר די מיואשת... תודה.

רופא האא"ג כנראה צודק. לא ידוע בספרות המקצועית על התופעה אותה את מתארת, רגישות גבוהה לרעשים מוכרת כהיפראקוזיס אבל מתמקדת ברגישות רבה ולא בשיפור השמיעה מעבר לנורמה.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול